Ingrediënten (4 p.)
8 volkoren wraps
1 ui
1 paprika
1 blikje tomatenblokjes
16 olijven zonder pit
250 gram mozzarella
25 gram basilicum
1/2 courgette
Voedingswaarde p.p. in gram
Kcal. | 433 |
Koolhydraat | 43 |
Eiwit | 20,7 |
Vet | 18,4 |
Groente | 181 |
Bereiding
Verwarm je oven voor op 200 graden. Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat.
Pureer de tomatenblokjes met een staafmixer of keukenmachine. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tomatenpuree over de wraps. Laat de randen van de wraps vrij van saus.
Pel en snipper de ui en snijd deze in ringen. Snijd de paprika, courgette en mozzarella in stukjes. Halveer de olijven.
Verdeel de groente, mozzarella en de olijven over de wraps. Bak de tortilla pizza’s 4-5 minuten in de oven. Garneer met wat blaadjes basilicum.
Cookieverklaring
Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.