Ingrediënten (4 p.)
125 gram volkorennoedels
500 gram wortel(noedels)
300 gram kipfilet
300 gram spinazie
250 gram champignons
250 gram tomaten
1 ui
1 teentje knoflook
1 bosui
2 el zonnebloemolie
2 el tahini
3 el sojasaus
2 el wijnazijn
2 el chilisaus
2 el ketjap manis
Voedingswaarde p.p. in gram
Kcal. | 422 |
Koolhydraat | 40,9 |
Eiwit | 29,8 |
Vet | 12,8 |
Vezels | 11,9 |
Groente | 350 |
Bereiding
Pel en snipper de ui en knoflook. Bak 5 minuten op zacht vuur in de olie. Snijd de kip in blokjes en voeg deze toe. Laat nog 5 minuten zachtjes bakken. Snijd de champignons in vieren en halveer de tomaatjes. Bak deze ook 5 minuten mee.
Doe de andere ingrediënten ook in de pan en laat even door verwarmen.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Draai de wortels door een spiraalsnijder. Als je dit niet heb kun je wortel ook schaven met een kaasschaaf of dunschiller.
Meng de gekookte noedels met de rauwe wortelnoedels en doe daar ‘de saus’ bovenop.
Cookieverklaring
Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.