Ingrediënten (4 p.)
500 gram gekookte rode biet
1 appel
200 gram volkorencouscous
150 gram feta
1 bosui
30 gram koriander
30 gram peterselie
4 el olijfolie
8 el balsamico azijn
Voedingswaarde p.p. in gram
Kcal. | 421 |
Koolhydraat | 44 |
Eiwit | 15,3 |
Vet | 18,4 |
Vezels | 9,2 |
Groente | 125 |
Bereiding
Maak de couscous klaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de rode biet in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
De appels hoeven niet geschild te worden. Snijd de appel ook in blokjes en doe hier wat citroensap bij zodat de appel niet bruin wordt.
Hak de bosui, peterselie en de koriander fijn. Verbrokkel de feta.
Doe de olijfolie, balsamico azijn, rode biet, appel en peterselie bij de couscous en meng deze door. Breng op smaak met peper en zout.
Doe de couscous in een schaal en leg er de verbrokkelde feta, bosui en koriander op.
Cookieverklaring
Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.