Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wentelteefjes met bosfruit

Ingrediënten (4 p.)

8 volkoren boterhammen

175 ml melk

2 eieren

1 theelepel kaneel

25 gram roomboter

100 gram frambozen

100 gram bosbessen

4 eetlepels Turkse yoghurt

 

Voedingswaarde p.p. in gram

Kcal. 298
Koolhydraat 32,9
Eiwit 13,4
Vet 11,2
   
   

Bereiding

Klop de melk en de eieren samen met de kaneelpoeder los.

Haal de boterhammen door dit mengsel en bak ze met een beetje roomboter in een koekenpan. Ongeveer 2 minuten aan iedere kant op middelhoog vuur.

Serveer de wentelteefjes met de frambozen en bosbessen en een flinke lepel Turkse yoghurt.

Cookieverklaring

Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.

Back to top