Ingrediënten (4 p.)
1 avocado
1 banaan
100 gram pure chocola (70%)
30 gram cacaopoeder
4 eetlepels honing
100 gram bosbessen
50 gram hazelnoten
Voedingswaarde p.p. in gram
Kcal. | 388 |
Koolhydraat | 23 |
Eiwit | 6,9 |
Vet | 27,9 |
Vezels | 8,9 |
Groente | 45 |
Bereiding
Breng een pannetje water aan de kook. Doe daar een RVS of glazen schaal op.
Breek de chocola in stukken en laat deze langzaam smelten.
Schil de avocado en verwijder de pit. Haal de schil van de banaan.
Doe de avocado, banaan, cacao poeder en honing in de keukenmachine en laat even draaien tot de je een mooie massa hebt.
Voeg dan de gesmolten chocola toe en laat nog even draaien.
Hak de hazelnoten. Verdeel de choco(l)avo mousse over 4 bakjes en garneer met de bosbessen en gehakte hazelnoten.
Je kan de mousse zo eten of eerst laten opstijven in de koeling.
Cookieverklaring
Wij bakken graag Cookies. Onze website maakt ook gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement.